Hyra båt på semestern

Hyra båt på semestern

 

För den som kanske går runt och drömmer om att äga en egen båt kan det vara bra att börja med att hyra en båt på semestern. På så sätt kan du själv känna efter om det här med båtsemester är någonting för dig. Du kanske tar familjen med dig och det kommer att bli ett äventyr ni sent ska glömma. Att semestra med båt är mycket speciellt, väldigt roligt och kan även bjuda på en hel del utmaningar.

Båtar att hyra finns på många olika ställen. Det går dels att hyra båt genom en firma som hyr ut båtar eller från privatpersoner. Firmor som hyr ut båtar brukar ofta ha olika modeller och storlekar att välja på. Ofta har de både segelbåtar och motorbåtar att hyra ut. Det finns flera firmor efter våra kuster som hyr ut båtar och även vid våra största sjöar och kanaler. Kanske väljer ni att hyra en båt för att köra den klassiska vattenvägen Göta Kanal.

Hittar ni ingen firma med en passande båt att hyra kan ni leta annonser från privatpersoner som hyr ut sin båt. Tänk på att skriva kontrakt om ni väljer att hyra privat.

noteblog